Unieke persoonlijke begeleiding van modellen

messengerOnze jarenlange ervaring leert dat modellen succesvoller zijn als we ze tips in de eerste weken dat ze als model aan het werk gaan. Afgezien van je motivatie om te gaan werken als model is het wel zo fijn als je vanaf de eerste maand geld verdient en dat een extra motivatie is om ermee door te gaan om voortaan financieel onafhankelijk te zijn. Het werk als erotisch model zien wij als een vak. Een baan waarin jij de hoofdrol speelt, en je alle verleidingstrucs uit de kast mag halen om de klanten te verleiden. Maar er zijn ook andere zaken waar je rekening mee kunt en moet houden. Zeker als nieuw model zul je deze kneepjes niet allemaal door hebben. Vandaar dat wij als ervaringsdeskundigen binnen de erotische webcam branche je inkomen helpen verhogen door het geven van specifieke adviezen.

Hoe begeleiden wij onze modellen?

Ieder persoon is uniek, en vandaar dat wij ook kiezen voor een persoonlijke aanpak, waarbij we elk model helpen om een succesvol cammer te worden. De contacten verlopen over het algemeen via MSN of Skype, maar we begeleiden ook modellen die de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprekken thuis. De vragen die je hebt over het starten als model kan je dan persoonlijk aan ons stellen. Mocht je daarna de voordelen van zelf webcammen inzien dan maken we een plan van aanpak om je te gaan laten starten. Heb je nog vragen dan kan je ons mailen en ook via MSN bereiken onder webcammodelworden@live.nl of reageer via het contact formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>